Gyakran ismételt alap kérdésekre rövid válaszok

Mindkét út járható. Utóbbihoz érvényes „Nemzetközi Kedvtelési Célú Hajóvezetői Bizonyítvány” szükséges, melyet a foglaláshoz is be kell mutatni. Az eredetit pedig a hajó átvételénél kell felmutatni.

„Nemzetközi Kedvtelési Célú Hajóvezetői Bizonyítvány” szükséges. Erről olvashat ezen a linken. Megszerezhető itt: Kis-Duna Hajós Iskola

1.000.000 Ft, azaz egymillió forint. Az összegből levonásra kerül a felhasznált üzemanyag értéke. Az összeg a hajó sértetlen leadását követően 5 munkanapon belül visszautalásra kerül. A kauciót a foglalás véglegesítéséhez átutalni szükséges.

Amennyiben kapitánnyal történik a bérlés, nincs szükség kaucióra!

A bérelt hajóban, vagy más vagyontárgyban, esetleg a természetben keletkezett károkat a bérlőnek kell megtéríteni. Sérülés esetén a kár összege levonásra kerül a kaucióból. Full CASCO van a hajón mely tartalmaz személybiztosítást is.

A hajó átadása tele tankkal történik. Leadáskor a hajót visszatankoljuk, a feltöltött üzemanyag mennyiséget kiszámlázzuk és az összeg a kaucióból levonásra kerül. Hosszabb úton lehetőség van a hajót bármely töltőállomáson megtankolni.

A hajóval a hajózási szabályzat szerint bárhol kiköthet a bérlő. A kikötői díjat a helyszínen a kapitánynak kell rendeznie.

A bérbevevő minden okozott kárért és az esetleges szabálysértésekért felelősséggel tartozik. CASCO van a hajón.

A hajót az átadáskor és visszavételkor a bérlővel közösen ellenőrizzük. Az esetlegesen keletkezett károkról jegyzőkönyv készül.

A hajót átvenni és leadni is ugyanott kell. A hajót átvenni itt lehet: Soroksár, 1234 Vizisport utca 34. – RSD Dock 2. – RSD 53-as folyamkilométer. Nincs lehetőség eltérő leadásra. Bővebben itt olvashat.

Az országhatáron belül bárhová elhajózhat a bérlő.

Minden további megkezdett óra 40.000 HUF + ÁFA.

A hajón található telefonszámot kell hívni műszaki segítség esetén. A műszaki mentés díja: 35.000 HUF + ÁFA / óra. Saját hiba esetén a kaucióból vonódik le. Ez a szám: +36-30-905-2324

Baleset, személyi sérülés esetén szintén szükség lesz műszaki mentésre de előtte a mentőket, vizimentőket szükséges hívni! Ez a szám: 112